Maatwerk Software

Elk bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen en problemen, maar bij bijna elk bedrijf zijn processen te automatiseren. Wat wij in onze jaren ervaring hebben gemerkt, is dat voor de meeste bedrijven de investering van maatwerk software snel rendeert en veel probelemen kan voorkomen of verhelpen.

iOS en Android

De meeste mensen gebruiken dagelijks tientallen apps. Maar heb je er wel eens over nagedacht hoe een app het leven van jouw klanten of medewerkers makkelijker kan maken? The sky is hier echt the limit.

Wij bouwen apps volledig op maat en kunnen deze publiceren op de Android Play Store en de Apple AppStore. Zo kun je de app gemakkelijk bij klanten of personeel uitrollen.

Web applicatie

Is het je opgevallen dat de meeste programma's tegenwoordig in de web-browser werken? Dat is niet voor niets. Het programma werkt namelijk direct op alle computers met een web-browser. Dat bespaart ontwikkel- en onderhoudskosten.


De voordelen ontdekken van maatwerk software?


Alle data, veilig, dicht bij huis

Wij vinden privacy en beveiliging erg belangrijk. Wij zorgen dan ook dat alle data die door de software stroomt, bij onze vertrouwde hostingpartners binnen Europa of zelfs binnen Nederland wordt opgeslagen.

API Koppeling

Wij bieden de mogelijkheid om jouw maatwerksoftware informatie te laten uitwisselen met systemen als: AFAS, Microsoft 365, WeFact, Gripp, SAP Business One en nog veel meer.

Error monitoring

Niets is perfect, maar je kunt wel voorbereid zijn. Mocht er onverhoopt iets mis gaan in de software, dan zien we dat direct in ons Error monitoring systeem. We hebben dan direct alle gegevens bij de hand om het op te lossen.