Moderne Werkplek

Moderne Werkplek

In het tijdperk van razendsnelle technologische vooruitgang is een moderne werkplek van essentieel belang om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Ventum IT biedt de ultieme oplossing voor bedrijven met onze alles-in-één Moderne Werkplek dienst, die een breed scala aan functies omvat om jouw bedrijfsvoering te stroomlijnen en te beveiligen.

Drie Varianten, Eén Doel: Uw Succes

Onze Moderne Werkplek dienst biedt drie varianten om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

  1. Basis: Begin met e-mail en Office-applicaties in uw browser, antivirus software voor op de computer, plus 1 uur ondersteuning per medewerker per jaar. Dit alles voor een voordelige prijs van €19,95 per medewerker per maand.
  2. Standaard: Verhoog uw productiviteit met Office-applicaties voor uw pc, naast 2 uur ondersteuning per medewerker per jaar. Slechts €34,95 per maand per medewerker.
  3. Compleet: Beheer uw werkplek vanuit de cloud met Intune en profiteer van 3 uur ondersteuning per medewerker per jaar. Deze geavanceerde oplossing kost €49,95 per maand per medewerker.

Waarom de Moderne Werkplek?

  • Voorspelbare Kosten: Betaal een vast maandelijks bedrag en weet precies waar u aan toe bent.
  • Robuuste Beveiliging: Beveiliging is prioriteit nummer één, met functies zoals Two-Factor Authentication (2FA) om uw gegevens te beschermen.
  • Eenvoudig Beheer: Slechts één account is nodig om in te loggen op de computer, e-mail en ondersteunde applicaties.
  • Snelheid en Efficiëntie: Met Compleet kunnen we nieuwe computers snel uitrollen, met automatische configuratie van applicaties en beleid.

Compleet: De Toekomst van Werkplekbeheer

Onze Compleet-variant biedt geavanceerd werkplekbeheer vanuit de cloud, met extra ondersteuning en beveiligingslagen. We kunnen nieuwe computers moeiteloos uitrollen, met automatische implementatie van applicaties en beleidslijnen, terwijl 2FA zorgt voor een extra beveiligingslaag voor de bedrijfsgegevens.

Kies voor de Moderne Werkplek dienst van Ventum IT en ervaar de voordelen van naadloze efficiëntie, zekerheid en beveiliging. Laat ons jouw bedrijf helpen in het digitale tijdperk terwijl jij jezelf bezighoudt met wat echt belangrijk is.