Kantoorinfrastructuur

Een robuuste kantoorinfrastructuur is de sleutel tot succes in de moderne zakelijke wereld. VentumIT biedt uitgebreide diensten in twee belangrijke categorieën: Netwerk en Server, die jouw bedrijf helpt groeien.

Netwerk: Connectiviteit zonder grenzen

Wireless

Onze netwerkdienst begint met een grondige inventarisatie van de kantooromgeving. Vervolgens leggen we bekabeling aan en zorgen we ervoor dat alle kabels netjes zijn weggewerkt, zodat jouw kantoor er opgeruimd uitziet. We meten en garanderen een optimale verbinding in alle hoeken van het kantoor. Maar dat is niet alles.

  • WiFi 6E: Met WiFi 6E bieden we ultrasnelle draadloze verbindingen die de snelheid van standaardbekabeling overtreffen, waardoor de noodzaak voor bekabeling naar elke werkplek verdwijnt.
  • 10GB Netwerk: Als snelheid cruciaal is voor jouw bedrijf, kunnen we een 10GB-netwerk aanleggen dat maar liefst 10 keer sneller is dan een standaard netwerk.

Server: Maatwerk voor de toekomst

Infrastructuur

Bij onze serverdienst bieden we een serveromgeving die past bij jouw bedrijf. We beginnen altijd met het bespreken van de mogelijkheid van clouddiensten, omdat de onderhoudskosten van een server op locatie vaak hoger zijn dan in de cloud. Als de cloud niet geschikt is, ontwerpen we een serveromgeving die niet alleen voldoet aan de huidige behoeften van jouw organisatie, maar ook is ontworpen voor de toekomst.

Een investering in serverinfrastructuur is een langetermijnbeslissing, en we streven ernaar ervoor te zorgen dat de investering minimaal 5 jaar meegaat.

VentumIT: Uw partner in kantoorinfrastructuur

Kies voor VentumIT's Kantoorinfrastructuur en geniet van een solide basis voor jullie bedrijfssucces. Bereid het kantoor voor op de toekomst met naadloze connectiviteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Wij zijn er om jullie te helpen groeien in de snel veranderende zakelijke omgeving.