Ventum IT

Bij Ventum IT begrijpen we dat moderne bedrijven niet zonder een efficiënte ICT-infrastructuur kunnen. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om aan al jouw ICT-behoeften te voldoen, van informatiebeveiliging, advies en kantoorinfrastructuur tot Moderne Werkplekken, hardware, cameratoezicht en webhosting. Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen en beveiligen in het digitale tijdperk.

Informatiebeveiliging

Een veilige digitale toekomst begint hier

In dit digitale tijdperk is het essentieel om een partner te hebben die niet alleen begrijpt hoe je een digitale omgeving kunt beveiligen, maar die ook beveiliging in jouw bedrijfsprocessen kan integreren. Ventum IT is die partner, en we laten je graag zien waarom.

Meer informatie...

Security
Moderne Werkplek

Moderne Werkplek

Efficiëntie in één oplossing

Onze meest prominente dienst is de Moderne Werkplek, de alles-in-één oplossing voor jouw organisatie. Voor een vast bedrag per maand per medewerker krijg je toegang tot licenties, antivirusbescherming, ondersteuning en regelmatige backups om jouw data te beschermen.

Meer informatie...

Kantoorinfrastructuur

Een naadloos netwerk op locatie

Onze specialisten leggen een complete kantoorinfrastructuur aan, van inmeten tot kabelaanleg en het wegwerken van kabels, zodat jouw kantoor er netjes uitziet en optimaal functioneert. We zorgen ervoor dat alle plekken in het kantoor een goede verbinding hebben en onderhouden de infrastructuur.

Meer informatie...

Infrastructuur
Advies

Advies

Jouw ICT-vraagstukken opgelost

Bij Ventum IT zijn we jouw betrouwbare adviseurs voor alle ICT-vraagstukken. Of het nu gaat om technische uitdagingen, strategische planning of digitalisering, ons deskundige team staat klaar om oplossingen op maat te bieden die voldoen aan jouw unieke behoeften. Wij helpen je om de juiste keuzes te maken en de ICT-omgeving te optimaliseren.

Meer informatie...

Camera Toezicht

Beveiliging op maat

Ventum IT biedt ook cameratoezichtsdiensten voor extra beveiliging. Wij installeren camera's en zorgen ervoor dat de beelden alleen bij jou worden opgeslagen, zodat jouw privacy gewaarborgd blijft. Met ons camera toezicht houdt je een oogje in het zeil, waar je ook bent.

Camera toezicht
Webhosting

Webhosting

Snel, veilig en up-to-date

Ventum IT biedt hostingdiensten voor jouw websites, waarbij we ervoor zorgen dat deze snel en up-to-date blijven. Laat ons jouw online aanwezigheid beheren terwijl jij je kunt richten op het bedrijf.

Meer informatie...

Samenwerken met Ventum IT

Bij Ventum IT streven we naar klanttevredenheid, innovatie en efficiëntie in al onze diensten. Laten we samenwerken om jouw bedrijf te helpen groeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Samenwerken